طرز تهیه بروانی شکلاتی غلیظ


بروانی شکلاتی غلیظ ، طرز تهیه بروانی شکلاتی غلیظ

طیف برجسته ای از شکلات را در این مدل براونی که با ترکیب چند شکلات درست شده، تجربه کنید. با این میزان مواد می توان 9 عدد براونی تهیه نمود.

مواد لازم بروانی شکلاتی غلیظ


آرد     ¾ پیمانه
پودر کاکائو     1 قاشق غذاخوری
نمک     ¼ قاشق چایخوری
کره     ½ پیمانه
پودر اسپرسو     ¾ قاشق چایخوری
شکلات کم شیرین خرد شده     150 گرم
شکر شیرینی پزی     ¾ پیمانه
شکر قهوه ای     ¼ پیمانه
تخم مرغ     3 عدد بزرگ
وانیل خالص     1 قاشق چایخوری
شکلات تکه ای     ¾ پیمانه

براونی شکلاتی غلیظ ، طرز تهیه بروانی شکلاتی غلیظ ، برانی


طرز تهیه بروانی شکلاتی غلیظ

    فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف یک ظرف کیک پزی به قطر 20 سانتیمتر  را با کمی کره چرب می کنیم. کاغذ شیرینی پزی کف ظرف انداخته و روی آن را نیز کره می مالیم.
    در یک کاسۀ متوسط، آرد، پودر کاکائو و نمک را ریخته و مخلوط می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
    در یک قابلمۀ مناسب، کره و پودر اسپرسو را می ریزیم و آن را روی حرارت کم می گذاریم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را به آن اضافه کرده و آنها را به مدت 2 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا تمامی مواد ذوب و مخلوط شوند. این مخلوط را از روی حرارت برداشته و هر دو نوع شکر را داخل آن می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
    تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آنها را آنقدر مخلوط می کنیم تا یکدست شده و داخل آن دانه دانه نباشد. آرد را روی مایه می ریزیم و آن را فقط در حدی که مواد مخلوط شوند می زنیم. سپس شکلات های تکه ای را ریخته و کمی مخلوط می کنیم.
    مایه را داخل قالب آماده می ریزیم و روی سطح آن را صاف می کنیم. آن را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم فقط مقداری ذرات به آن بچسبد. توجه شود که نباید این شیرینی بیش از حد بپزد؛ سپس آن را می گذاریم تا خنک شود. و بعد آن را به 9 قسمت تقسیم می کنیم.
 

طرز تهیه براونی شکلاتی غلیظ ، برانی ، طرز تهیه برانی شکلاتی

نکات تکمیلی در مورد بروانی شکلاتی غلیظ

بروانی شکلاتی غلیظ جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بروانی شکلاتی غلیظ را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 9 نفر مناسب میباشد .


نظرات