سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی لذیذ

سالاد ماکارونی یه سالاد خوشمزه و مقویه که همه مخصوصا جوونا و بچه ها طعمش رو میپسندن. سالاد ماکارونی در اصل جزء

 پیش غذاها محسوب میشه ولی چون تمام مواد غذایی رو داره خیلی ها به عنوان غذای اصلی سروش میکنن.برای مهمونی ها دو

 مدل سالاد ماکارونی رو سرو میکنن یا کل سالاد ماکارونی رو داخل یک ظرف سالاد میریزن یا اگه بخواین به صورت تک نفره

 سرو کنید داخل شات های تک نفره میریزنش.

مواد لازم سالاد ماکارونی با طرز تهیه ای خوشمزه

  • خیار شور 200 گرم
  • هویج 2 عدد بزرگ
  • ماکارونی فرمی 1 بسته
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • نخود سبزپخته شده 200 گرم
  • ذرت شیرین پخته شده 250
  • گرم
  • ژامبون مرغ 300 گرم
  • لیمو ترش 1 عدد
  • سس مایونز 500 گرم
  • روغن زیتون نصف ته استکان قاشق غذا خوری 
  • نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی

طرز تهیه سالاد ماکارونی 

برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم

 میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود.

بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود.سپس ماکارانی

 ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.

بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی، ذرت،ژامبون نگینی خرد شده،فلفل دلمه ریز خرد شده،هویج رنده شده که البته بهتر است

 با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.

برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده

 اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید

 و بعد نوش جان کنید.

ارزش تغذیه‌ای ماکارونی

ارزش تغذیه‌ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه‌ی ماکارونی از آن استفاده می‌شود. این ماده‌ی غذایی غنی از 

 نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کم‌تر از میزان نشاسته‌ی آن است. از نظر عناصر معدنی به 

 خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذاهای دیگر که منبع اصلی املاح معدنی و ویتامین‌ها هستند، در حد متوسطی است.

 تجزیه‌ی اسیدهای آمینه‌ی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذاهای دیگر مانند شیر، تخم مرغ و 

 پروتئین‌ سویا که روزانه مصرف می‌کنیم، نشان می‌دهد که از نظر اسید آمینه‌ی ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل

 همین محدودیت اسید آمینه‌ای، ارزش تغذیه‌ای آن کاهش می‌یابد. بنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین

 ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایین‌تر است.

نظرات