طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی

دستور تهیه شیرینی میکادو :

“شیرینی میکادو” یک شیرینی خوش خوراک و خوشمزه است که با دستوری آسان و موادی در دسترس به راحتی قابل تهیه کردن است.


مواد لازم تهیه شیرینی میکادو :

آرد : یک و یک سوم پیمانه(۱.۱/۳)
آرد نخودچی:دو سوم پیمانه(۲/۳)
روغن مایع:یک پیمانه سر خالی
کره یا روغن جامد :صد گرم (من پنجاه گرم کره و پنجاه گرم روغن جامد استفاده کردم)
پودر شکر :یک ونیم پیمانه
پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سرپر
نان میکادو :پنج ورق

طرز تهیه  شیرنی میکادو:

ابتدا آرد ها را مخلوط کرده و یک بار الک میکنیم روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بو داده بلند بشه .
در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد وروغن را مخلوط می کنیم تا یکنواخت بشه .
سپس مخلوط آرد وروغن را از روی حرارت بر می داریم و و کره وپودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .
در آخر پودر شکر را به مواد فوق می افزاییم .اگه مخلوط شما کمی سفت بود می تونید کمی کره به ان اضافه کنید تا مخلوط روان تر بشه .ولی معمولا نیازی نیست.
حالا در این مرحله مواد را که هنوز گرم هست روی نان میکادو کاملا صاف می کنیم تا همه قسمت های نان کاملا با مواد پوشیده بشه .و سپس نان بعدی را کاملا روی آن فشار می دهیم (البته با احتیاط تا نان خرد نشه ) تا کاملا به نان زیری بچسبد .
این روش را ادامه می دهیم تا ورقه آخر و آن را حدود یک ساعت در یخچال می گذاریم .می تونیدیک سلفون روی ان بکشید و یک شی سنگین روی میکادو قرار دهید تا مطمئن باشید میکادو کاملا منسجم بشه . برای روی میکادو100 گرم
شکلات رنده شده و20 گرم کره را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری اب بشه .
من از دورنگ شکلات استفاده کردم وهر کدام رو جدا گانه داخل قیف ریختم و به حالت خط خطی روی میکادو کشیدم, بعد به هر شکلی که دوست داشتین برش بزنید

در دنیای مزه ها همراه ما باشید


نظرات